Ινστιτούτο αισθητικής και ομορφιάς

Το ινστιτούτο αισθητικής και ομορφιάς Lomore Beauty Salon λειτούργησε τον Απρίλιο 2023 σε κεντρική τοποθεσία του Δήμου Στροβόλου.

Το Έργο

Το Lomore Beauty Salon λειτουργεί από τον Απρίλιο 2023 στην οδό Μακεδονίας 8 του Δήμου Στροβόλου. Είναι εξοπλισμένο με το GentleLase Pro-U® του οίκου Candela που αποτελεί το πλέον ασφαλές, γρήγορο και αποτελεσματικό σύστημα Laser Αλεξανδρίτη για αποτρίχωση σε όλους τους τύπους δέρματος. Επιπλέον, το Ινστιτούτο παρέχει υπηρεσίες περιποίησης νυχιών.

Η Άντρη Κυριάκου, ιδιοκτήτρια του Ινστιτούτου Αισθητικής & Ομορφιάς, ανέθεσε στον συμβουλευτικό οργανισμό Vangelis Eleftheriou &Co. Ltd την ετοιμασία και υποβολή αίτησης ένταξης στο Σχέδιο Ενίσχυσης Νέας Επιχειρηματικής Δραστηριότητας, την παροχή υποστήριξης κατά τα στάδια προγραμματισμού, οργάνωσης και υλοποίησης του επενδυτικού έργου, και την υποβολή αιτήματος καταβολής χορηγίας προς το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.

Εγκεκριμένοι Συμβούλοι Επιχειρήσεων, Κύπρος

To Lomore Beauty Salon αποτελεί ένα φιλόξενο και μινιμαλιστικά διακοσμημένο . που λειτουργεί σε κεντρική τοποθεσία του Δήμου Στροβόλου.