ΝΕΑ

Βραβεία νεανικής επιχειρηματικότητας για πρώτη φορά στην Κύπρο από τον Sir Stelios Haji-Ioannou

Τα Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Cyprus 2023” αποτελούν την πρώτη διοργάνωση στην Κύπρο

Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου, Δημιουργός και Ιδιοκτήτης της easy family of brands και Ιδρυτής και Πρόεδρος του Stelios Philanthropic Foundation βραβεύει για πρώτη φορά φέτος στην Κύπρο τη Νεανική Επιχειρηματικότητα, προσφέροντας συνολικά 60,000 ευρώ στις τρεις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες, οι οποίες και θα διακριθούν (1ο Βραβείο 30,000€ – 2ο Βραβείο 20,000€ – 3ο Βραβείο 10,000€).

Τα “Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Cyprus 2023” αποτελούν την πρώτη διοργάνωση στο νησί, ακολουθώντας τα αντίστοιχα βραβεία στην Ελλάδα τα οποία πραγματοποιούνται από το 2008. Τα “Stelios Awards for Young Entrepreneurs” στοχεύουν να καταστούν θεσμός στην Κύπρο και να καθιερωθούν παράλληλα με τα Stelios Bi-Communal Awards, τα οποία επιβραβεύουν τη Δικοινοτική επιχειρηματική Συνεργασία από το 2009.

Οι υποψήφιοι για τα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας θα πρέπει να είναι κάτω των 35 ετών και να έχουν ιδρύσει εταιρεία στην Κυπριακή Δημοκρατία τα τελευταία 5 χρόνια. Επίσης, δικαίωμα συμμετοχής στα βραβεία έχουν νέοι επιχειρηματίες οποιασδήποτε υπηκοότητας.

Αιτήσεις στα Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Cyprus 2023, μπορούν να υποβληθούν από τις 29 Μαΐου 2023 μέχρι και τις 14 Ιουλίου 2023. Η διαδικασία των συνεντεύξεων με τους αιτούντες, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, ενώ η Τελετή Απονομής των Βραβείων προγραμματίζεται για τον Σεπτέμβριο του 2023, με τον Σερ Στέλιο Χατζηιωάννου να επιβραβεύει και να συγχαίρει τους νικητές, μέσω zoom.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας κάνοντας κλικ σε αυτό το σύνδεσμο.  Για περισσότερες πληροφορίες και τα κριτήρια του διαγωνισμού, oι υποψήφιοι θα πρέπει να κατεβάσουν την αίτηση η οποία αφού συμπληρωθεί να αποσταλεί μέσω email στον κ. Μάριο Μισιρλή marios.missirlis@stelios.com, με την αναφορά “Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Cyprus 2023”.